Korte Samenvatting Van Het Voorafgaande

Van zondagavond tot woensdagmiddag is één dag geweest. Zelden heb ik me lichamelijk zo rottig gevoeld. Niet alleen was de griep die bezit van me had genomen een zeer heftige, het was er ook één die gedurende ruim 48 uur geen moment gas terugnam (zoals gewoonlijk het geval is). In het begin vreesde ik nog dat ik een malariabesmetting had opgelopen. Na anderhalve dag hoopte ik juist dat ik een malariabesmetting zou oplopen.
Griep versterkt andere aanwezige pijnen. In mijn geval betekende dat het gevoel of mijn linkerbeen er werd afgezaagd. Steken, krampen, gevoelloosheid, overgevoeligheid, van alles tegelijk en door elkaar. Dolle pret.
Je bespaart in zo'n toestand wel op het huishouden. Zo doe ik al 3 dagen over hetzelfde pakje brood. Misschien dat het vandaag op komt. (*)

Maar hoe zit dat dan met het voorafgaande: 2 weken vogels kijken in The Gambia, Wim Mertens in Antwerpen? Vertel! vertel!
Ik vrees dat ik inmiddels helemaal niet meer weet hoe dat was. Ik vrees dat ik mij geheel niets meer kan herinneren van wat zich in mijn leven tot aan zondagavond af heeft gespeeld.
Moet ik er dan maar niets over schrijven? Jawel, maar omdat ik niet meer weet hoe het was, zal ik gewoon maar wat verhalen verzinnen die waarschijnlijk niet of bij toeval eventueel wel op waarheid berusten. Er is niemand die het na kan gaan zodat ik vrijelijk dingen uit mijn duim kan zuigen.

De komende dagen, weken zal ik derhalve berichten over dansen met dorpelingen, AbCa Lodge kuuroord, zeldzame en minder zeldzame vogels, en zitten op de eerste rij in De Roma. En niet alleen dat, maar ook nog veel meer, al weet ik even niet precies wat dan allemaal.
Iets om naar uit te kijken, me dunkt.

(*) het is niet gelukt; morgen nieuwe poging

lutek Woensdag 09 Maart 2016 at 7:41 pm | | default
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.