Foute Band

- Hela, er staan te weinig mensen op het podium!
- En ik kan me herinneren dat er eentje banjo speelt? Ik zie geen banjo.
- Misschien zijn ze die vergeten uit de auto te halen?
- De banjo?
- De banjospeler, de banjist, hoe noem je zo iemand?
- Denk je dat de invloed van de banjospeler zo groot is dat de rest van de band opeens heel anders klinkt, een ander reportoire heeft, er tien jaar jonger uitziet, en ineens uit Zwolle komt in plaats van Rotterdam?
- Nee, dat denk ik niet.
- Denk jij wat ik denk?
- Als jij hetzelfde denkt als wat ik denk wel, ja.
- Het is een andere band!
- Dat is wat ik ook dacht.


Op de kaartjes bleek inderdaad een andere naam te staan dan de naam van de band die we hoopten te zien. El Pino and the Volunteers stond niet op het podium. Binnen twee minuten stonden we weer buiten, gelukkig met teruggave van entreegeld.
El Pino and the Volunteers... een draak van een naam, maar een beestachtig goeie band.Op 12 november aanstaande krijgen we een nieuwe kans. Mis het niet. Als een band optrad maar je was daar niet bij, dan heb je ze gemist. Zou je dit om kunnen draaien? Als een band niet optrad maar je was daar wèl bij... betekent dat dan dat je ze zeker gezien zult hebben? Ik twijfel over de juistheid van deze bewering (al kan ik niet precies zeggen wat er niet waar aan is), maar ik twijfel er niet aan of we gaan ze volgende maand zien.
lutek Zaterdag 10 Oktober 2009 at 01:50 am | | default
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.