Checklist

Het is weer zo laat.

Behalve dat "Het is weer zo laat" de eigenlijke titel is van de legendarische serie die in de volksmond "Waldolala" wordt genoemd, is de uitdrukking ook van toepassing op het festivaluitje van het jaar : Lowlands staat weer voor de deur. Ik heb hiervoor een toegangsbewijs en ga dat morgenochtend inruilen tegen toegang tot het festival; een transactie die vorig jaar een half uur in beslag nam, maar waaraan ik hoop dit jaar niet meer dan 5 minuten te besteden. Ik wil namelijk voor de grote drukte binnen zijn.

Rugzak staat ingepakt klaar, tent is in orde bevonden, festivalratsoen mede, voldoende pillen, poeders en vochtige doekjes bij me, fototoestel en telefoon zijn opgeladen. Check, check, check.

(foto gejat van Swie Tio, genomen op donderdag voor aanvang van het festival)

De wandelende takjes hoef ik niet mee te nemen want Hannie zal voor hen zorgen. Ik weet niet hoe ik het er van af ga brengen, 3 dagen lang. Ik ga er niet van uit dat ik bekenden tegenkom, hoewel dat natuurlijk niet uitgesloten is. De muziek interesseert me eigenlijk geen bal. De enige band waar ik warm voor loop heb ik vorige week al gezien, en treedt op zondagochtend op, een tijd waarop de term 'warmlopen' misschien ook wel zo van toepassing is.

(foto gejat van Swie Tio, genomen op donderdag voor aanvang van het festival)

Maar vorig jaar was ik in gezelschap, dit jaar ga ik alleen. Dat is anders, heel anders. Ik zal bij nader inzien een andere checklist moeten hanteren.

Ik heb er zin in, ik ga er van uit dat ik een handvol leuke bands kan zien, ik zal veel stukjes gaan schrijven (ik zal 3 dagen lang waarschijnlijk in stukjes dènken), het weer zal niet tegenvallen, en ik heb een boek bij me van Maarten 't Hart. Check, check, check.

lutek Donderdag 19 Augustus 2010 at 11:06 pm | | default
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.