Vence op Feest

Dagenlange griepte heeft de herinneringen van vorig weekend danig in de war gegooid. Denk ik (want uit de voorgaande opmerking spreekt dat ik het niet zeker kan weten).
Ik meen dat Graaf Florian (het niet te vermijden bekende gezicht bij alle TinyMusic-avonden; net als ikzelf overigens) 30 jaar geworden is. Nee wacht, dit weet ik zeker. Het is gemakkelijk terug te zoeken. Het klopt.
Lastiger is het er achter te komen wie ik allemaal gesproken heb op zijn geslaagde muzikale feest. Op Facebook heb ik opeens een handvol vrienden meer dan vorige week. Het lukt me niet direct om vast te stellen wie dat zijn maar het één zal ongetwijfeld samenhangen met het ander. Tot zo ver niets aan de hand.
Dan liggen er 2 CDs op het bureau hier, 1 van Tom Copson en 1 van Vence. als ik de mogelijkheid heb om een CD aan te schaffen van een kleine band die klein optreedt - support the artist - doe ik dat graag, al beluister ik de muziek thuis meestal niet eens meer.

Foto's op mijn fototoestel getuigen inderdaad van 2 optredens. Ik zal toch de CDs maar eens opzetten.
Verdomd goeie muziek, zeg, vooral Vence. Wat leuk dat ik die nu eindelijk eens live gezien heb. Ze komen uit Groningen, lees ik. Nou, dat is een behoorlijk eind rijden.
Voorts ontving ik in de post een doosje chocola met een bedankkaartje. Nu wordt het spannend... wie zou mij willen bedanken? Zal je net zien, heb ik me eindelijk eens als een gentleman gedragen, weet ik het niet meer.
Ik kijk de verzameling foto's door op zoek naar aanwijzingen die er niet zijn. Ik kan natuurlijk wel wat aanwijzingen verzinnen maar misschien is het beter om Graaf Florian volgende keer zo tussen neus en lippen mogelijk te informeren naar zijn samenvatting van zijn afgelopen 30 jaar, toegespitst op de gebeurtenissen van het vorige weekend.
Kortom, het was een geslaagd muzikaal feest.

http://www.youtube.com/watch?v=-qBYoUygcTY

lutek Woensdag 30 November 2011 at 11:50 pm | | default
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.