Caso en la Casa

Case Mayfield zoekt huiskamers. Niet dat hij op zoek is naar woonruimte, een vaste verblijplaats heeft hij al. Althans, daar ga ik van uit. Wat hij zoekt is huiskamers om in op te treden. Hij deed hiertoe een publieke oproep. Ik schreef hem dat ik mijn huiskamer voor hem beschikbaar stel. Mijn e-mail was al 'de deur uit' voordat ik er goed over na had gedacht.
Een concert hier in de huiskamer, gaat dat wel? Ik heb al eens overwogen om TinyMusic te zeggen hier een optreden te verzorgen. Bij mooi weer kan de balkondeur open. Mijn huisdieren kunnen wel wat extra fans gebruiken. En als het een beetje meezit ontbreekt het het mooiste meisje van de avond aan een lift naar huis.
Maar het kan net zo goed pijpenstelen regenen die avond. Mijn huisdieren worden over het algemeen alleen maar eng gevonden. En iedereen weet dat het mooiste meisje ALTIJD een lift krijgt.
Met TinyMusic weet je ook nooit helemaal zeker wat je in huis haalt. Iemand met een gitaar is geen probleem, maar voor het zelfde geld staat er een hele band voor de deur. Waar laat je die? En hoe begripvol zullen de buren zijn?

Echter Case Mayfield alleen, met gitaar, dat zou in principe geen probleem moeten zijn, dacht ik, en verstuurde de e-mail.
Maar hoeveel mensen kan ik hier eigenlijk kwijt? Is hij op zoek naar de kleinst of de grootst mogelijke huiskamers? Dat stond niet in de annonce.
Ik kan gemakkelijk 20 gasten ontvangen. Ik kan ongemakkelijk ook nog wel 35 gasten ontvangen. Bij goed balkondeuropenweer zouden er nog een paar het balkon als 2e ring kunnen inrichten. Maar als ik meer mensen uitnodig bestaat er een reële kans dat er een paar van het balkon naar beneden vallen. En dan zal je altijd zien dat je daar net niet voor verzekerd bent.

Er stond maar weinig info in de oproep. Wanneer het zou plaatsvinden, bijvoorbeeld. En of hij nog kleedkamerwensen heeft. Wie weet wil Case wel een bad vol champagne of een doos Cubaanse knakkers.
Ja, er stond één ding vermeld. Hij komt graag zijn nieuwe liedjes in je huiskamer uitproberen, "in speedo".
In speedo?! Dat is toch zo'n nauwsluitend sportbroekje? Wil hij nu eigenlijk liedjes of nummers uitproberen in de huiskamer?
Vragen, vragen, en geen antwoorden. Maarrrrr... doorslaggevend is dat ik hem al eens in een huiskamer heb gezien! Ik weet dat wat er verder allemaal mis kan gaan niet opweegt tegen het moois dat Case Mayfield in een huiskamer met zich meebrengt. Laat maar komen!

lutek Dinsdag 27 Maart 2012 at 10:56 pm | | default
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.