Orlando

Ik heb dame Tessa al twee keer eerder zien zingen, beide keren in de gelederen van de band Wooden Saints. (zie link en link)
Zelf heeft ze ook een band, Orlando. Die zag ik voor het eerst.
Als dame Tessa in nog 27 andere bands zou zingen, had ik die ook allemaal willen zien. Het is duidelijk, dame Tessa kan wat mij betreft niet stuk.

In het kader van de optredensserie '3voor12' was Orlando te zien in De Unie. Eerst dacht ik dat 3voor12 sloeg op de gelijknamige website van de vpro maar toen het optreden begon bleek het te slaan op het aantal muzikanten dat speelde voor het aantal toeschouwers. Een teleurstellende opkomst.
Dat kon je eerder op de avond al een beetje aan zien komen. Het was warm, iedereen stond voor de deur, drankje in de aanslag, te wachten op publiek. Maar wie wilde er op zo'n warme avond nu binnen zitten?
Kijk, daar kwam iemand aangelopen. Een man met een Spasmodique-shirt. Zou hij...?
Nee, hij liep door.
Even later zagen we iemand met een Moss-shirt. Snel sloten we weddenschappen af aangaande het reisdoel van deze persoon. Jammer, ook die liep door.
Tegen een drager van een Kane-shirt hebben we gezegd dat de gehele band die middag was verongelukt met een sportvliegtuigje; daarentegen bood ik een drager van een Gerhardt-shirt spontaan aan voor hem de entree te betalen, wat hij zo'n leuk gebaar vond dat hij meteen toehapte, niet wetende dat er helemaal geen entree geheven werd.
Iets waar je zo maar naar binnen kunt lopen is lang niet zo interessant als iets wat minder kost dan je eerst denkt. 'Gratis' lubriceert de inloop.

Tegen het eind van het concert was er toch nog een verdubbeling in bezoekersaantal te registreren. Hopelijk is er binnenkort iets van het concert te beluisteren op de website 3voor24.
[Daarna was er nog een band. De zanger had leuke schoenen aan.]
Na afloop zag ik dame Tessa weer. Had ze zelf ook van het concert genoten? Ja zeker had ze dat. Mooi, ik ook.
Binnenkort (26 juni, Rotown) doet ze het nog eens dikketjes over. Dikketjes, want 3 blazers zullen zorgen voor een verdubbeling van het aantal muzikanten. Ik reken op minimaal een vernegendubbeling van het aantal bezoekers.
Hopelijk zal er ooit iets van dat concert te horen zijn op een vpro-website (waarvan het adres zich vooralsnog laat gissen).

lutek Dinsdag 29 Mei 2012 at 9:58 pm | | default
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.