Vroeslands (1)

Spannend. Ik was al weer een hele tijd niet meer op een meerdaags festival geweest. Hoe zou het bevallen? 's Morgens stond ik al vroeg op. De onderkomens waren anders dan op andere meerdaagse festivals. Je zag geen rijen tentjes, en ook geen gezamelijke doucheruimtes, nee, iedereen stond verspreid in de omgeving van het festivalterrein. Zelf had ik een plekje op ongeveer 5 km van het park, in een flat op de 7e etage. Ik had een eigen toilet en badkamer. Echt luxe allemaal. Dat vind je bij geen enkel ander festival. Ik had ook een eigen bed. De lakens mochten wel weer eens in de was, maar verder had ik niks te klagen. Na het ontbijt, dat ik zelf moest klaarmaken, gaf ik de huisdiertjes nog even te eten. Ik had mijn huisdiertjes gewoon bij me. Dat kon allemaal.
Het enige verschil met andere festivals was dat je wat langer onderweg was naar het terrein zelf. Maar ach, dat had ik er graag voor over.
Ik was helemaal klaar voor de eerste dag. Kom maar op!

lutek Zaterdag 04 Augustus 2012 at 12:48 pm | | default
Gebruikte Tags: , , ,

Eén reactie

Theo
Haha! Ik hoop je tegen het lijf te lopen daar en ben benieuwd naar het vervolg op deze blog. Wordt het een trilogie?
Theo, (E-mail ) (URL) - 04-08-’12 13:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.