Bregje

Omdat ik al drie keer eerder tegen Bregje had gezegd dat ik zou komen kijken maar niet was op komen dagen, kwam ik de vierde keer weer niet, want het leek me dat ik zo voldeed aan de meest in lijn liggende verwachting.
Maar de vijfde keer kwam ik wel. Dat was in De Machinist, alwaar 'De Rits' reeds een heel seizoen mooie woensdagavonden organiseert vol singers en songwriters.

Bregje heeft een prachtige bos haar die je ernaar doet verlangen een vierjarig kind te zijn dat daar maar niet van af kan blijven, er vol bewondering en met open mond doorheen strijkt. Voor de duidelijkheid: het doorheen strijken dient te allen tijde te gebeuren met de handen, niet met de open mond. Een vierjarig kind kan met veel wegkomen maar niet met het met open mond door iemands prachtige bos haar strijken, zelfs niet bij Bregje.

Bregje heeft een stem die je ernaar doet verlangen een CD van haar aan te schaffen. Het kwam daarom goed uit dat zij een stapeltje CD's bij zich had. Ik werd helemaal warm van haar stem, terwijl ik nochtans maar een halve Affligem Dubbel op had, waar dat dus niet aan gelegen kan hebben. Nee, het was haar stem, zeker.
Na afloop signeerde ze de CD voor mij terwijl ik me mantraal zat in te prenten geen vierjarig kind te zijn.

http://bregjesannelacourt.com/

lutek Donderdag 19 Februari 2015 at 7:51 pm | | default
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.